Red Carpet Club
  • Kostnadsfritt medlemskap
  • Poäng på dina inköp
  • Lös in poängen i vår stora premieshop
  • Nyheter, erbjudanden & förmåner

Som medlem får du mycket mer

Med vår kundklubb Red Carpet Club vill vi sätta dig som kund ännu mer i fokus. Du är viktig och din lojalitet ska löna sig. 
Därför rullar vi ut röda mattan för dig.

Bli medlem Logga in

Ni tjänar på att handla hos oss.
Det är det som är poängen!

Som medlemsföretag får ni poäng på era inköp hos oss samt för olika aktiviteter som vi erbjuder. Poängen kan ni sedan lösa in mot fina premier. Ni får dessutom tillgång till specialerbjudanden och information från Englund-Gruppen.

Anmäl ert intresse att bli medlemmar, så hör vi av oss så fort vi kan. Har du frågor om kring ert medlemskap är du välkommen att vända dig till Red Carpet Club på telefon 031-363 63 58, eller via email kontakt@redcarpetclub.se.

None

Bli medlem direkt

Skicka in din intresseanmälan redan idag. Efter att vi godkänt din anmälan skickas inloggningsuppgifter.

Skicka in ansökan

None
Svar på vanliga frågor

Alla kreditvärdiga företag som driver entreprenadverksamhet med plattsättning, golv- och/eller byggrelaterad inriktning som handlar eller avser handla produkter från Englund-Gruppen är välkomna att ansöka om medlemskap.

Observera att det endast är ägare, firmatecknare eller ställföreträdare som kan anmäla företag och att det endast är denne som har tillgång till poängen och kan handla i premieshopen. Övriga medlemmar på företaget kan delta i alla klubbaktiviteter, får ta del av nyheter och information men kan inte lösa in poäng.

Så snart din medlemsansökan godkänts sätter vi in 10 000 poäng i välkomstbonus på poängkontot, dessutom får du en extra bonus på 1 000 poäng för varje medarbetare som du ansluter. Dina inköp ger poäng. Våra produkter är indelade i kategorierna 1, 2, 3, 4 och 5 där produkter som ligger i kategori 5 ger 5 ggr så många poäng jämfört med de som ligger i kategori 1. Observera att vissa artiklar i vårt sortiment inte är poängberättigande.

Vi delar också ut extra poäng vid speciella kampanjtillfällen samt för deltagande vid våra aktiviteter, t ex, mässor, resor och studiebesök, utbildningar och evenemang. Information om detta presenteras löpande på klubbwebben.

Poängen uppdateras automatiskt varje månad på ditt poängkonto!

Via klubbwebben kommer du in i premieshoppen. Det finns för närvarande över 4 000 premier att välja mellan. Du kan välja produkter och upplevelser från ett flertal olika kategorier och du kommer garanterat att känna igen ett stort antal välkända varumärken.

Endast den som är anmäld som ansvarig chef har tillgång till att använda poängen i premieshoppen. Övriga medarbetare som anmäls till klubben kan logga in på webben och se allt men inte göra beställningar för poängen. De kan dessutom bidra till poängpotten genom deltagande i olika aktiviteter.

Är ni fler ägare/chefer som ska ha tillgång till poängkontot kontaktar ni sekretarietet som hjälper till med att ge behörighet till fler personer. Ring 08-5000 54 38 eller maila info@redcarpetclub.se

Poängen är gemensam för företaget. Är ni fler behöriga att beställa premier gör ni alltså detta från ert gemensamma konto!